söndag 3 oktober 2010

Tobleronemousse

Denna mousse kan användas som fyllning i tårtor, topping på cupcakes eller bara äta den som den är. 
Den är farligt god!

3 dl vispgrädde
2 st toblerone (100 g st)

Smält tobleronen i grädden på svag värme.
Låt svalna i kylsåp tills den blir riktigt kall. Gärna över natten.
Vispas fluffig!
Här spritsad på en chokladmuffins!

3 kommentarer:

  1. Åh, chokladmuffins och tobleronemousse låter fantastiskt gott!

    SvaraRadera
  2. Vad gott det låter med tobleronemousse. Mums! Snyggt att strö på lite riven choklad.

    SvaraRadera
  3. Det är klart farligt gott. Problemet när man börjat göra egen chokladmousse är att "pulver chokladpudding" är ingen höjdare längre!

    SvaraRadera

Kommentarer och tankar är alltid välkomna!